De ziua mea, daruim impreuna!

 

Ana-Maria Dinu Asociatia Copil Unicat

26.514285714286% Complete
928 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
10
Donații

De ziua mea, cel mai frumos cadou este sa vad ca exista bunatate in oameni!

Cel mai frumos cadou, este sa putem pune impreuna cate un strop de suflet, astfel incat lumea sa devina un loc putin mai bun si putin mai frumos!

Cel mai frumos cadou este, nu sa primesc sume mari de la putini oameni, ci sa primesc cate putin de la foarte multi oameni!

Pentru ca nu este numai despre a strange bani, este despre a arata ca ne pasa!

Am ales sa imi donez ziua de nastere copiilor care se vor afla pe Sectia de Recuperare Copii, a Spitalului Dr.Gh. Preda, Sibiu, inainte de Craciun.

Mi-am pus un target foarte ambitios si foarte greu de atins. Dar am ales sa incerc sa adun cate o suta de lei, pentru fiecare an din viata.

Multumesc ca ai ales, de ziua mea, sa daruim impreuna!

Dacă iti place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Copil Unicat este un ONG dedicat copiilor cu deficiente neuro-motorii, infiintata in anul 2017, din dorinta de a arata, ca in spatele unui diagnostic de paralizie cerebrala infantila (PCI) se afla un copil minunat, inteligent si Unicat. Sunt copii care au doar deficiente neuro-motorii, copii cu intelect normal, pentru care este foarte greu sa vada cum sunt tratati de cei din jur, datorita felului in care ei (nu) se pot misca.

De sarbatori, toti pregatim daruri pentru cei dragi! Copiii pregatesc diverse decoratiuni pentru Craciun, se pregatesc pentru Serbarea de Craciun si astepata sa primeasca daruri.

De ce sa fie diferit pentru copiii care sunt internati in spital? Si copiii internati pe Sectia de Recuperare a Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda, Sibiu, au aceleasi dorinte ca toti ceilalti copii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

230 RON
19 Dec 2019

Anonymous

75 RON
13 Dec 2019
La multi ani !
13 Dec 2019
La multi ani! Felicitari pentru tot ceea ce faci
13 Dec 2019
La multi ani!
12 Dec 2019

Victor Vintiler

50 RON
Un mic gest al nostru pentru un om mare ca tine
12 Dec 2019

Anonymous

150 RON
La mulți ani! Și succes!
04 Dec 2019
Sper ca putinul se va inmulti
27 Nov 2019
La multi ani!
27 Nov 2019

Anonymous

30 RON
26 Nov 2019