Bianca Stanciu - Asociatia Copil Unicat

Cel mai frumos cadou de ziua mea este zâmbetul copilului meu!

1,030 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Paula, fetița mea este un copil unicat: s-a născut cu o malformație a coloanei vertebrare, ceea ce limiteaza multe din activitățile normale ale unui copil de vârsta ei. În ciuda bolii, ea insă este cea mai vesela ființa pe care o cunosc, este curioasă, sociabilă și plină de viață!

Dumnezeu i-a dat mereu în cale oameni buni, precum cei care au infiintat asociatia, care ne-a ajutat mult in tot acest timp. 

Va rog sa fiți și voi îngerii copiilor ajutați de Asociatia Copil Unicat, donând asociației orice sumă care le poate aduce acestora zâmbetul pe buze și o viață mai bună, în ciuda dizabilității cu care se luptă!

Vă mulțumim pentru fapta cea bună și vă pomenim în rugăciunile noastre!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Copil Unicat

Asociatia Copil Unicat este un ONG dedicat copiilor cu deficiente neuro-motorii, infiintata in anul 2017, din dorinta de a arata, ca in spatele unui diagnostic de paralizie cerebrala infantila (PCI) se afla un copil minunat, inteligent si Unicat. Sunt copii care au doar deficiente neuro-motorii, copii cu intelect normal, pentru care este foarte greu sa vada cum sunt tratati de cei din jur, datorita felului in care ei (nu) se pot misca.

Nu esti singur! Ai puterea de a cere ajutorul!

Pentru orice familie, momentul in care afla ca nu are un copil “tipic” este foarte greu.

Fiecare parinte trece prin anumite etape, in care trebuie sa “asimileze” atat diagnosticul copilului, cat si faptul ca viata familiei se va schimba din acel moment.

Exista mai intai socul aflarii diagnosticului, urmat uneori de o perioada de negare, apoi disperarea din momentul in care intelegi ca e real. Cateodata acesta disperare nu dispare ani la rand, ea imbracand diferite forme, sau revenind din cauza progreselor mici sau lipsei progreselor in recuperarea copilului.

In Romania, din pacate, pe nimeni nu intereseaza daca parintii, familia, fac fata situatiei, atat din punct de vedere psihologic, cat si din punct de vedere financiar. 

Dăruiește ziua ta ~ 2022

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Axi

50 RON
💚
15 Jan 2022
13 Jan 2022

Anonymous

300 RON
Sanatate!!!
13 Jan 2022
13 Jan 2022
Pentru o fetita vesela și minunata💚
13 Jan 2022

Anonymous

75 RON
12 Jan 2022
❤️
12 Jan 2022