Nu esti singur! Ai puterea de a cere ajutorul!

Pentru orice familie, momentul in care afla ca nu are un copil “tipic” este foarte greu.

Fiecare parinte trece prin anumite etape, in care trebuie sa “asimileze” atat diagnosticul copilului, cat si faptul ca viata familiei se va schimba din acel moment.

Exista mai intai socul aflarii diagnosticului, urmat uneori de o perioada de negare, apoi disperarea din momentul in care intelegi ca e real. Cateodata acesta disperare nu dispare ani la rand, ea imbracand diferite forme, sau revenind din cauza progreselor mici sau lipsei progreselor in recuperarea copilului.

In Romania, din pacate, pe nimeni nu intereseaza daca parintii, familia, fac fata situatiei, din punct de vedere psihologic. Nu exista nici un fel de consiliere a parintilor, nici un fel de sprijin. 

O alta problema cu care se confrunta parintii copiilor cu dizabilitati, este faptul ca se simt “instrainati” de prieteni sau familie odata cu aflarea diagnosticului. De multe ori nu-si mai gasesc locul printre prietenii cu copii “tipici”.

Dorim sa oferim parintilor, un grup de suport, in care sa poata stabili relatii intre participanti, astfel acestia pot continua sa mentina relatia si sa-si ofere sprijin unii altora si in afara grupului de suport.

Pentru a sustine pe termen lung proiectul, avem nevoie de un buget lunar de 2.000 lei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

2

Suma:

200 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Nu esti singur! Ai puterea de a cere ajutorul!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

200 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea, oferim ajutor!

Pentru ca o vorba buna si sustinere, atunci cand ai nevoie, sunt de nepretuit pentru parintii copiilor cu dizabilitati, am decis sa-mi donez ziua de n

500 RON Target
200 RON Suma
2 Donatii
40% Complete