Mos Craciun vine la toti copiii!

Anul acesta dorim sa venim in ajutorul personalului Sectiei de Recuperare Copii, a Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda Sibiu, care in fiecare an a organizat Bazarul de Craciun, pentru a strange banii necesari cumpararii cadourilor pentru copiii internati in perioada sarbatorilor. In data de 12 decembrie vor avea Serbarea de Craciun si vor primi cadouri!

Pentru cadorurile celor aproximativ 60 de copii dorim sa strangem 3600 lei.

Anul acesta, pe langa banii necesari cadourilor, ne dorim sa cumparam si un scaun de posturare pentru copiii cu dizabilitati, necesar pentru desfasurarea sedintelor de terapie ocupationala. In cadrul acestor sedinte, copiii pot confectiona diverse decoratiuni, terapia ocupationala fiind una dintre terapiile la care copiii merg cu drag!

Pretul de achizitie pentru scaunul postural este de aproximativ 3400 lei.

Bugetul total necesar acestui proiect este de 7.000 lei.

#puneinima #GivingTuesdayRo 

 

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

10

Suma:

928 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: Mos Craciun vine la toti copiii!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

928 RON

Suma:

1

Galantomi:
10 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea, daruim impreuna!

De ziua mea, cel mai frumos cadou este sa vad ca exista bunatate in oameni! Cel mai frumos cadou, este sa putem pune impreuna cate un strop de suflet,

3,500 RON Target
928 RON Suma
10 Donatii
26.514285714286% Complete