Cel mai frumos cadou este bucuria fetitei mele!

 

Ionel Stanciu Asociatia Copil Unicat

92.666666666667% Complete
556 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea as vrea să văd mai multă bucurie în ochii fiicei mele.

Visez ca Paula să poată duce o viață normală, să poată petrece o zi întreagă la gradiniță și mai mult timp alături de copiii de vârsta ei!

Paula e un " copil unicat", o fetița plină de viață, foarte sociabilă și jucaușa care însă are o aripă frântă. Ea sufera de spina bifida, o boală cu limitari fizice și funcționale care afecteaza calitatea vieții ei, incă fragede și nevinovate!

Ca orice alt părinte, nu îmi doresc nimic mai mult decât o  șansa la normalitate și la un tratament adecvat pentru fetița mea!

Mulțumesc tuturor care au dorința sau posibilitatea de a susține cauza noastră și a asociației care ne ajută, prin terapii si programe gratuite pe care încearca să ni le ofere. Doar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, copiii noștti se pot bucura de șansa unei vieți mai bune!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Copil Unicat este un ONG dedicat copiilor cu deficiente neuro-motorii, infiintata in anul 2017, din dorinta de a arata, ca in spatele unui diagnostic de paralizie cerebrala infantila (PCI) se afla un copil minunat, inteligent si Unicat. Sunt copii care au doar deficiente neuro-motorii, copii cu intelect normal, pentru care este foarte greu sa vada cum sunt tratati de cei din jur, datorita felului in care ei (nu) se pot misca.

Scopul nostru, este să le fim alături copiilor cu deficiențe neuromotorii cu tot ce au nevoie pentru recuperare: terapii, dispozitive medicale, sau intervenții chirurgicale.

Ei se pot recupera! Noi vrem să fim alături de ei!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

31 Oct 2022

Talida Popescu

31 Oct 2022
Ionel Stanciu : Asociatia Copil Unicat
Cel mai frumos cadou este bucuria fetitei mele!